Werkwijze

Hoe ik werk

Wandelcoaching of coaching in de praktijkruimte

Contact:

Na contact via contactformulier of contact via telefoon/email, plan ik met jou een kennismaking/intake gesprek in.

Kennismaking/Intakegesprek, 1.5 uur

Het eerste half uur is gratis.  In dit gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we of er een klik is. Als we besluiten om verder met elkaar te gaan is het uur erna de intake en bespreken we jouw hulpvragen. Ook bespreken we je voorkeur voor wandelcoaching en/of coaching in de praktijkruimte.

Doelen

naar aanleiding van jouw hulpvraag maken we samen doelen waar jij in dit traject aan wil werken.

Rond de 5e sessie evalueren we het traject tot nu toe.
*Wat gaat goed? *Wat vraagt nog (meer) aandacht?* Wat heb jij nodig

   

Integratieve coaching

Ik werk vanuit verschillende psychologische stromingen en maak gebruik van verschillende interventies. Passend bij wat jij nodig hebt; hulp op maat.
Integratief houdt ook in dat ik naar jou als mens in zijn geheel kijk.

>fysiek >< sociaal <> spirit <> psyche

Jouw lichaam geeft signalen en kunnen verwijzen naar hoe het met jou gaat. Aandacht hiervoor geeft bewustwording en helpt jou om keuzes te maken die meer helpend zijn.

Je sociale omgeving (privéomstandigheden, je dagelijkse bezigheden, je relaties e.d) hebben invloed op jou. Wat gaat lekker en wat wil jij graag anders

Welke visie heb jij op het leven en uit welke spirituele Bron kun jij mogelijk je kracht halen?

Ook de psychische dimensie heeft een belangrijk invloed op ons leven. Wat heb jij meegemaakt en welke innerlijke overtuigingen heb jij je eigen gemaakt. Wat is helpend voor jou en wat mag herzien worden

Integratieve coaching gaat ervan uit dat ons lichaam, onze verlangens, onze spirit en onze psyche met elkaar verbonden zijn. Alles heeft invloed op elkaar en mag er zijn.

Ik werk van uit een betrokken, verbindende en  integere houding en werk met alles wat zich aandient. Wat voor jou op de voorgrond staat.              Ook werk ik met gerichte oefeningen en/of creatieve werkvormen.

Ontluiken gaat over open gaan. Jij mag zichtbaar zijn met alles wat jij in je hebt.